UA / RU
Підтримати ZN.ua

HBO розпочинає зйомки продовження "Гри престолів"

Раніше Кіта Герінґтона номінували на дві премії Еммі за роль Сноу. Наразі в HBO відмовилися від коментарів.

Сиквел «Гри престолів» з детальною історією персонажа Джона Сноу наразі перебуває на ранній стадії розробки на HBO. Потенцыйний виконавець головної ролі в цій частині Кіт Герінґтон, судячи з усього, повернеться до своєї ролі, передає The Guardian.

У п’ятницю спеціалізоване видання Hollywood Reporter підтвердило, що поки що неназване шоу відбудеться після подій «Гри престолів», яка тривала майже десятиліття з 2011 по 2019 рік і стала одним з наймасштабніших телесеріалів усіх часів.

У світі фантастичних книг Джорджа Мартіна нове шоу є першим із нещодавно оголошених спінофів «Гри престолів», які стануть продовженням, і це означає, що HBO розширить світ Мартіна за межі вихідного матеріалу, знову відкривши те, що, як вважалося раніше,  було завершенням саги.

Читайте також: Опубліковано уривок з мультфільму «Мавка» з музикою «ДахаБраха»

Адаптація HBO закінчилася тим, що Сноу, який раніше вважався позашлюбним сином Неда Старка, зрозумів, що може стати спадкоємцем залізного престолу. У останніх сценах Сноу відправився у вигнання з Вестероса, щоб почати нове життя.

Читайте також: Український фільм "Будинок Слово" став найкращим ігровим кіно міжнародного Košice Film Festival

Поки що не підтверджено, чи з’являться в новій частині декілька знайомих облич, які все ще були персонажами попередніх, наприклад, його зведені сестри Ар’я Старк (Мейсі Вільямс) і Санса Старк (Софі Тернер).

Нагадаємо, Герінґтона номінували на дві премії Еммі за роль Сноу. Наразі в HBO відмовилися від коментарів.

Раніше ми намагалися розібратися в тому, як серіал "Гра престолів" вплинув на індустрію розваг.