UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фільм «Відьми» Роберта Земекіса виходить в український прокат

Картина знята на основі роману Роальда Дала.

У четвер, 29 жовтня, в український прокат виходить фільм «Відьми» режисера Роберта Земекіса. Картина є екранізацією однойменного роману Роальда Дала, який він написав у 1983 році.

За сюжетом, маленький хлопчик втратив обох батьків, тому живе разом зі своєю бабусею. Від неї він чує безліч цікавих історій. І найкорисніші з них - про відьом. Адже їх повно в світі і кожна прагне нашкодити хоча б одній дитині. Якось хлопчик з бабусею приїжджають на відпочинок в готель. Виявляється, що саме тут має відбутися з'їзд відьом. Випадково дитина стає свідком цього збіговиська і, на біду, попадається лиходійкам. Верховна відьма перетворює малюка на мишу.

Творці фільму стверджують, що їхня версія буде більше схожа на оригінал, ніж екранізація 1990 року. Разом з тим, події нового фільму розгортаються не в Британії 80-х років, а в Алабамі 60-х.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Netflix опублікував трейлер фільму «Випускний» з Меріл Стріп і Ніколь Кідман

Раніше в Міністерстві культури і інформаційної політики України заявили про те, що кінотеатри зможуть працювати і в «червоній» зоні карантину. Кінотеатри зможуть функціонувати лише з 50% заполненностью залу. Причому відвідувачі повинні сидіти через одне крісло один від одного і в одягнутих масках. У залі повинно працювати кондиціонування.