UA / RU
Підтримати ZN.ua

Барака Обаму не хвилюють чутки відносно його віросповідання

Президент США заявив, що він не хвилюється через результати нещодавно оприлюдненого опитування, яке показало, що практично п'ята частина населення США вважає його мусульманином. «Факти — це факти», - сказав Обама, який є християнином.

Президент США заявив, що не хвилюється через результати нещодавно оприлюдненого опитування, яке показало, що практично п'ята частина населення США вважає його мусульманином. «Факти — це факти», - сказав Обама, який є християнином. 

У інтерв'ю місцевим ЗМІ він поскаржився, що такі розбіжності відносно його віросповідання пов'язані з «мережею дезінформації, яка в новій інформаційній ері може дуже швидко поширюватися». 

«Я не збираюся дуже хвилюватися через чутки, що постійно з'являються. Якщо я весь час на них реагуватиму, то нічого не встигну зробити», - сказав американський президент. 

Нагадаємо, що опубліковані 19 серпня результати опитування проведеного компанією Pew Research Center показали, що 18% американців вважають Барака Обаму мусульманином. 

Відразу після обнародування даних Білий дім спростував цю інформацію, заявивши, що Президент США Барак Обама є по віросповіданню християнином і щодня здійснює молитви. 

За матеріалами San Francisco Chronicle