Влітку "Барселона" залишиться без головного тренера, - ЗМІ

Поділитися
Влітку "Барселона" залишиться без головного тренера, - ЗМІ Херардо Мартіно зібрався йти з "Барселони" © epochtimes.ru
Іспанські та аргентинські ЗМІ стверджують, що Херардо Мартіно покине посаду головного тренера каталонського клубу, незважаючи на результат, який команда покаже в нинішньому сезоні.

Головний тренер "Барселони" Херардо Мартіно так і не зміг адаптуватися в Каталонії, стверджує Mundo Deportivo з посиланням на аргентинського журналіста Фабіана Годоя.

Повідомляється, що наставник каталонців поскаржився своїм близьким: він виявився не готовий працювати під таким тиском. Крім того, Мартіно втомився від постійних порівнянь з Хосепом Гвардіолою і від постійної критики на свою адресу. За інформацією Годоя, Херардо Мартіно має намір покинути "Барсу" після закінчення сезону.

Нагадаємо, Мартіно приступив до роботи в одному з кращих клубів світу влітку 2013 року, після того, як стало відомо, що наставник "Барселони" Тіто Віланова не зможе виконувати свої обов'язки за станом здоров'я. Ряд експертів пов'язував появу у "Барсі" 51-річного Мартіно, який до цього працював на батьківщині, з його співвітчизником Ліонелем Мессі. Нібито футболіст особисто просив керівництво "блаугранас" зробити наступником Віланови аргентинського фахівця.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні "Барселона" успішно виступає у чемпіонаті іспанської Прімери, а також в Лізі Чемпіонів. У національній першості каталонці йдуть на першому місці, а у 1/8 фіналу євротурніру вони зіграють проти "Манчестер Сіті" в лютому 2014 року. !zn

Читайте також:

В Іспанії стверджують, що Мессі піде з "Барселони" влітку

"Баварія" повторила рекорд "Барселони"

Сім'ю Мессі звинуватили у зв'язках з наркоторговцями

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі