"Баварія" повторила рекорд "Барселони"

Поділитися
"Баварія" повторила рекорд "Барселони" "Баварія" чудово проводить груповий турнір ЛЧ © kicker.de
Хосеп Гвардіола має намір зробити з "Баварії" не тільки суперкоманду, але і машину зі штампування рекордів - як це було у "Барселоні".

Перемога над плзенською "Вікторією" (1:0) у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів стала для "Баварії" дев'ятою поспіль, здобутою в рамках змагань.

Тим самим "Баварія" повторила досягнення "Барселони", встановлене в сезоні 2002/03. Тоді каталонці виграли всі шість матчів у першому груповому етапі турніру і здобули три перемоги у другому. Успішну серію було перервано у зустрічі з "Інтером" на Сан-Сіро, що завершилася нульовою нічиєю.

Чинний володар Кубка чемпіонів виграв всі зустрічі, починаючи з чвертьфіналу сезону 2012/13. Востаннє мюнхенці програли 13 березня 2013 року в матчі-відповіді 1/8 фіналу з "Арсеналом" - 0:2.

Примітно, що після двох яскравих перемог над ЦСКА 3:0 та "Ман Сіті" на виїзді 1:3, баварці досить скромно зіграли з чеською командою, обігравши на виїзді з тим самим рахунком, що і вдома - 1:0.

Втім, голкіпер "Баварії" Мануель Нойєр вважає, що його команда не може постійно демонструвати на полі спектакль.

"Ми повторили рекорд Ліги чемпіонів, але не плануємо зупинятися на досягнутому. Важливо, що мені вдалося не пропустити. Суперник всього лише кілька разів пробив по воротах, тому, якщо б "Вікторія" забила, то було б прикро. "Баварія" зараз перебуває не в оптимальній формі і не може з кожного матчу робити виставу. Результат вийшов на перший план", - зазначив воротар.

Нагадаємо, що "Баварія" стала першою командою, яка забезпечила собі участь в 1/8 фіналу турніру. Таке ж право завоював і "Манчестер Сіті". В наступному турі діючі переможці Ліги Чемпіонів вирушать до Москви на матч із ЦСКА. !zn

Читайте також:

"Шахтар" не зумів втілити перевагу у голи у матчі з "Байєром"

Воротар англійської Прем'єр-ліги встановив "вічний рекорд"

Франк Рібері припустив, що українські футболісти будуть опікуватися ним удвох-утрьох

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі