В Іспанії стверджують, що Мессі піде з "Барселони" влітку

Поділитися
В Іспанії стверджують, що Мессі піде з "Барселони" влітку Іспанці кажуть, що Ліонель Мессі піде з "Барселони" влітку © gazzetta.it
Досить несподівана звістка з'явилася в іспанських ЗМІ: інсайдерські джерела говорять про те, що найближчим часом "Барселона" може втратити свого головного футболіста, який став символом команди.

26-річний Ліонель Мессі покине "Барселону" вже після закінчення нинішнього сезону, заявив в ефірі іспанської спортивної телепрограми Punto Pelota журналіст Франсуа Гальярдо.

Сенсаційне висловлювання викликало переполох у соціальних мережах, після чого Гальярдо оприлюднив нібито відомі йому подробиці. За словами журналіста, ще в кінці вересня Мессі і його представники провели з керівництвом "Барселони" переговори про збільшення зарплатні аргентинця і отримали принципову згоду.

Проте за місяць клуб дав задній хід. Гальярдо стверджує, що спочатку приводом для незадоволеності Мессі став той факт, що бразильському новачку "Барси" Неймару було запропоновано угоду на суму 17 мільйонів євро на рік. Це більше, ніж заробляє сам Мессі. За словами журналіста, ситуація практично незворотна.

ТАКОЖ: Мессі вимагає у "Барселони" підвищення зарплатні, щоб стати найбагатшим футболістом у світі

"Мессі вже прийняв рішення. Більше того, він вже досяг усної домовленості з майбутнім клубом. Можу сказати, що цей клуб представляє країну, близьку до Іспанії", - сказав кореспондент Punto Pelota.

Нагадаємо, що нинішня платня Мессі становить 10,5 мільйонів євро, при цьому Кріштіану Роналду нещодавно підписав новий контракт із "Реалом", згідно з яким він буде заробляти 18 мільйонів євро. Також збільшилася зарплатня у ще однієї зірки світового футболу, антагоніста Мессі Златана Ібрагімовича - він заробляє майже 16 мільйонів в європейській валюті.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому Мессі отримав травму і вибув з футболу до кінця 2013 року.

"Барселона" - єдиний клуб у кар'єрі аргентинського футболіста. Мессі тренується у системі каталонського клубу з 13 років, коли його сім'я переїхала до Іспанії з Аргентини. Всього за "синьо-гранатових" Мессі провів 436 матчів, забивши у них 354 голи. !zn

Читайте також:

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Мессі наздогнав у списку клубних бомбардирів легендарного Сесара Родрігеса

Мессі не вдалося відкупитися від податківців - він постав перед судом для надання свідчень

В Іспанії вважають, що Бейл із "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі