Pepsi довелося приносити вибачення за рекламу з лялькою вуду у футболці Роналду

Поділитися
Pepsi довелося приносити вибачення за рекламу з лялькою вуду у футболці Роналду
Виробники газованої води використовували ажіотаж перед португальсько-шведським протистоянням у плей-офф відбору на ЧС у своїй рекламній кампанії. Однак вболівальники Португалії не зрозуміли гумору.

Один із двох найбільших у світі виробників солодкої газованої води змушений був принести вибачення за використання у своїй рекламній кампанії ляльки вуду у формі футболіста збірної Португалії з номером 7, що належить Кріштіану Роналду.

Рекламники шведського відділення виробника напоїв вирішили обіграти у своєму творінні тему стикових матчів відбору на чемпіонат світу з футболу, в якому місцевій збірній на чолі зі Златаном Ібрагімовичем протистояли португальці на чолі з Роналду.

Нагадаємо, що КріРо став головним героєм цих поєдинків, забивши чотири м'ячі, завдяки чому за сумою двох матчів (1:0 і 3:2) Португалія здобула путівку на світовий форум до Бразилії.

За даними ESPN, найбільший резонанс у споживачів викликав плакат, на якому лялька, одягнена в форму Роналду, лежала на рейках в очікуванні потяга. У результаті понад 40 тисяч португальських фанатів зареклися не торкатися до "Пепсі" і влаштували акцію протесту на Facebook.

ТАКОЖ: Президент ФІФА приніс вибачення перед "Реалом" за глузування над Роналду

"Ми не хотіли виставляти спорт і змагальний дух в негативному світлі. Шкода, якщо хтось був ображений через нашу кампанію. Відповідні плакати було знято", - написали виробники газованої води в повідомленні, опублікованому у Фейсбук.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду є одним із головних претендентів на "Золотий м'яч" - одним із його суперників є в тому числі і Златан Ібрагімович. !zn

Читайте також:

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

"Баварії" довелося приносити вибачення Adidas за своїх новачків

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі