Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Поділитися
Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу" © tacopshq.com
Аргентинського футболіста було відзначено черговою нагородою - як зазвичай, одним із вирішальних факторів стали його видатні бомбардирські показники.

Нападника "Барселони" Ліонеля Мессі було нагороджено "Золотою бутсою" - призом найкращому бомбардирові європейських чемпіонатів за підсумками сезону-2012/13.

Це вже третій подібний трофей у колекції аргентинського форварда.

Переможець у цій номінації виявляється шляхом множення кількості забитих м'ячів на відповідний коефіцієнт, що залежить від рівня турніру. За звітний період Мессі забив 46 м'ячів і набрав 92 бали.

На урочистій церемонії вручення "Золотої бутси" аргентинець сказав, що ще не знає, коли повернеться на поле. Він отримав травму у матчі 13-го туру чемпіонату Іспанії проти "Бетіса".

"Я не встановлював дату повернення. Ми подивимося, як буде просуватися моє відновлення. Моє завдання - набрати гарну форму, бути впевненим, що я не граю з травмою, і успішно повернутися. Цю нагороду я присвячую своїм одноклубникам, тому що без них я б не зміг її отримати", - припустив аргентинський бомбардир.

Відзначимо, що Мессі як і раніше є одним з головних претендентів на здобуття "Золотого м'яча".

Поточний рейтинг найкращих голеадорів континенту очолює лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, який раніше двічі отримував цей трофей. До речі, іспанець очолив список фаворитів перегонів за "Золотий м'яч" - букмекери оцінюють його перемогу з показником 1,4, тоді як раніше вони не були настільки впевнені у перемозі португальця. !zn

Читайте також:

Рібері поскаржився, що у Франції його підтримують менше ніж Мессі і Роналду

Чемпіонат світу-2014: визначили всіх учасників

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі