Букмекери вважають, що "Шахтар" виграє російсько-український турнір

Поділитися
Букмекери вважають, що "Шахтар" виграє російсько-український турнір В Ізраїлі "Шахтар" готуватиметься до єврокубків і чемпіонату
На цьогорічному Об'єднаному Суперкубку, що відбудеться в Ізраїлі за участю двох українських і двох російських колективів, донецька команда вважається фаворитом.

Донецький "Шахтар" вважається спортивними аналітиками головним претендентом на перемогу в Об'єднаному Суперкубку, розіграш якого відбудеться у найближчі три дні в Ізраїлі.

Учасниками змагань стали українські "Шахтар" і "Металіст", а також ЦСКА "Зеніт" з Росії, які зіграють між собою по колу. Команда, яка набрала найбільшу кількість очок, стане переможцем.

У першій зустрічі підопічні Мірчі Луческу зіграють проти "Зеніту", що пробився у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Однак незважаючи на колишні заслуги росіян, букмекери пропонують поставити на перемогу українців з коефіцієнтом 2,30, тоді як перемога "Зеніта" котирується з показником 2,92. Трохи менш імовірна нічия - 3,35.

Інша українська команда - "Металіст" - навпаки, на думку букмекерів, має найменші шанси перемогти в Ізраїлі. Між тим, у першому матчі на турнірі проти московського ЦСКА підопічні Мирона Маркевича практично не відстають від суперника - на їхню перемогу приймають ставки з показником 2,65, на москвичів - 2,50.

Слід зазначити, що "Шахтар" і "Металіст" тренувалися до приїзду до Ізраїля в ОАЕ: "гірники" провели за майже два тижні зборів шість спарингів, здобувши у них п'ять перемог. Єдиний програш був зафіксований у зустрічі з російським ФК "Краснодар" - 0:2. Що стосується "Металіста", то харків'яни зіграли лише у трьох поєдинках - дві перемоги і одна поразка.

Нагадаємо, що у 2013 році у літнє міжсезоння відбувся подібний турнір, де взяли участь "Шахтар", "Зеніт", а також київське "Динамо" і "Спартак". Переможцем тих змагань стали кияни.

Зазначимо, що матч ЦСКА - "Металіст" розпочнеться о 18:00 на стадіоні "Ха Мошава" (Петах-Тіква), а "гірники" і пітерці зіграють о 21:00 на цій самій арені.

Раніше повідомлялося, що учасники турніру зможуть заробити по мільйону євро. !zn

Читайте також:

Платіні знову "пройшовся" по об'єднаному чемпіонату: Україна і Росія - окремі держави

Газзаєв впевнений, що Платіні дасть дозвіл на об'єднаний чемпіонат

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі