Учасники зимового об'єднаного турніру зароблять 1 мільйон євро

Поділитися
Учасники зимового об'єднаного турніру зароблять 1 мільйон євро "Шахтар" знову зіграє з "Зенітом"
У зимове міжсезоння відбудеться турнір за участю українських та російських команд. На відміну від літніх змагань цього разу у першості відомий організатор, який вже повідомив деякі її деталі.

За попередньою інформацією, учасники змагань - український "Металіст", "Шахтар", а також російські ЦСКА і "Зеніт" - зароблять 1 мільйон євро. Матчі пройдуть на стадіонах Ізраїлю.

Свою участь в об'єднаному турнірі, який відбудеться під час перерви у чемпіонатах Росії й України, підтвердили у "Шахтарі".

Генеральний директор "гірників" Сергій Палкін назвав призовий фонд заходу, що склав близько мільйона євро, а також, що забезпечити його зможе оргкомітет Об'єднаної футбольної ліги Росії та України.

"Призовий фонд в Об'єднаного турніру, зрозуміло, є. Наскільки я пам'ятаю, він складає близько мільйона євро на всіх учасників і буде розподілятися залежно від того, які місця посіли команди", - вважає Палкін.

За словами менеджера "Шахтаря" головною метою участі у подібного роду змаганнях буде підготовка до весняної частини сезону, а також, у деяких випадках і до відновлення євросезону в лютому.

"Але в даному випадку питання зовсім не у грошах. Головне в об'єднаному турнірі - це можливість добре підготуватися до продовження сезону. Ми вже дали згоду на участь у турнірі. Ми задоволені участю у літньому турнірі. Це стосується і спортивної складової, й інтересу з боку вболівальників. Рівень суперників був досить серйозним, що дозволило тренерському штабу протестувати гравців, вивчити, в якому стані вони знаходяться. Коли європейські першості будуть у розпалі, чемпіонати Росії та України тільки-тільки відновляться. А плей-офф Ліги Чемпіонів і Ліги Європи й зовсім стартують вже в середині лютого. Тому у світлі підготовки до продовження сезону турнір в Ізраїлі може принести багато користі. Що стосується глядацького інтересу, то телевізійні рейтинги турніру, який пройшов влітку, були досить високими. Тішила і відвідуваність. 30 тисяч людей на товариському матчі - це прекрасний показник", - зазначив Палкін.

ТАКОЖ: В Україні зменшилася кількість уболівальників, які бажають об'єднати футбольний чемпіонат з російським

Нагадаємо, у літнє міжсезоння "Шахтар" і "Динамо" взяли участь у змаганнях з участю російських "Спартака" і "Зеніту". Переможцями тієї короткострокової першості, що отримала неофіційну назву "Об'єднаний турнір", стали кияни, при цьому "гірники" посіли останнє місце.

Раніше, нагадаємо, в Ізраїлі кілька разів проводився турнір на Кубок Першого каналу, в якому брали участь українські та російські команди. Втім, він не отримав належної популярності, тому незабаром припинив своє існування. !zn

Читайте також:

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Донецький "Металург" розгромив "Металіст", повернувши лідерство "Шахтарю"

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гіршою за російську

Фоменко розповів про спокій у збірній напередодні матчів із Францією

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі