Керівництво "Металіста" має намір звільнити Мирона Маркевича

Поділитися
Керівництво "Металіста" має намір звільнити Мирона Маркевича Мирон Маркевич та Євген Красніков можуть покинути Харків © rush.org.ua
Багаторічний наставник харківської команди, з яким пов'язані її останні успіхи, може відправитися у відставку через невдоволення власника клубу.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич може відправитися у відставку через невдоволення власника клубу Сергія Курченка станом справ у команді. Про це повідомляє телеканал "Футбол".

За інформацією джерела, Курченко планує кадрову чистку у "Металісті", і слідом за першим віце-президентом Костянтином Пивоваровим, якого було звільнено минулого тижня, тимчасово безробітними можуть виявитися спортивний директор Євген Красніков і головний тренер Мирон Маркевич.

Нагадаємо, харків'яни у листопаді поступилися першою сходинкою в турнірній таблиці чемпіонату України, яку займали з літа, і зараз перебувають на третьому місці, відстаючи від київського "Динамо" через меншу кількість забитих м'ячів.

Раніше Мирон Маркевич відзначав, що в його команді з різних причин, а в основному, через виключення з єврокубків, у деяких гравців відсутня мотивація. Саме тому, він припустив, що у міжсезоння "Металіст" покине ряд футболістів.

ТАКОЖ: Руслан Ротань пройшовся по легіонерам "Металіста": у них тільки долари в очах

Нагадаємо, що Маркевич працює у "Металісті" з 2005 року. Під його керівництвом харьковска команда п'ять разів завоювала бронзу чемпіонату України, а в минулому сезоні вперше в історії фінішувала на другій сходинці, випередивши київське "Динамо".

Примітно, що влітку ряд ЗМІ повідомив про те, що Маркевич задоволений тим, як проходить трансферна кампанія в його команді і пригрозив відставкою. Проте згодом інформацію було спростовано.

Відзначимо, що у міжсезоння "Металісту" доведеться взяти участь у великому міжнародному турнірі за участю "Шахтаря", а також московського ЦСКА і "Зеніту" із Санкт-Петербурга. Змагання пройдуть у кінці січня - на початку лютого в Ізраїлі у рамках проекту "Об'єднаний чемпіонат".

Чемпіонат Прем'єр-ліги відновиться 1 березня і "Металісту" доведеться зіграти з луганською "Зорею" на домашньому стадіоні. !zn

Читайте також:

Курченко заплатив за стадіон "Металіст" менше 15% його вартості

Харківський стадіон "Металіст" перейшов у власність клубу за 674 мільйони гривень

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі