UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ зруйнували авіабомбами останній міст через річку Сейм у Курській області РФ

Удар значно ускладнив логістику російських військ.

Останній міст через річку Сейм у Курській області зруйновано авіабомбами. Про це повідомив у Telegram український журналіст Юрій Бутусов. Він опублікував відео знищення мосту, яке зняла аеророзвідка підрозділу Khorne Group 116-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Бутусов каже, що цей стратегічний об'єкт використовувався російською армією для перекидання техніки та постачання своїх підрозділів. Удар значно ускладнив логістику російських військ.

Читайте також: Росіяни повернули собі деякі території в Курській області – аналітики кажуть, куди спрямовують свої зусилля ЗСУ: карта

Американський інститут вивчення війни ISW у своєму черговому звіті зазначив, що ЗСУ продовжують атакувати російські транспортні об'єкти у ближньому тилу Курського регіону. У зв'язку з цим дослідники війни згадують і зняте українською аеророзвідкою знищення мосту через річку Сейм на північ від Карижа в Глушківському районі Курської області.

Раніше ISW повідомляв про удари ЗСУ по російському понтонному мосту через річку Сейм на північ від Глушкового та Званого.