UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ знищили останній міст, який росіяни могли використовувати для перекидання резервів до зони українського прориву в Курській області РФ

Удару зазнав третій міст через річку Сейм.

У Глушківському районі Курської області РФ ЗСУ знищили третій міст через річку Сейм. Про це повідомив російський телеграм-канал «Romanov Лайт ]».

Тут, очевидно, йдеться про останній міст через Сейм, який росіяни могли використовувати для перекидання резервів до зони українського прориву в Курській області РФ.

Раніше ЗСУ завдали удари по мостах в районі Глушково та Званого. Тож цього разу, ймовірно, був уражений міст в районі Карижа (на захід від Званного).

Читайте також: Українські пілоти знищили в Курській області ще один міст, через який отримували постачання російські війська

Американський Інститут вивчення війни ISW у черговому своєму звіті зауважив, що російські військові блогери та опозиційні ЗМІ не прийшли до одностайної оцінки попереднього удару і його впливу на російську логістику. Деякі джерела повідомляли, що удар лише частково пошкодив міст у Званому. Інші стверджували, що внаслідок удару міст був виведений з ладу. Останнім придатним для використання вони називали міст біля Карижа, котрий, як випливає з повідомлень росіян, вже таким не є. Чекаємо на підтвердження від ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що минулої доби у Курській області ЗСУ захопили ще три села.