UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ завдали удару з HIMARS по росіянам: за допомогою підпілля знищені військові та техніка

Окупанти приїхали на навчальні стрільби.

Завдяки інформації від підпілля на тимчасово окупованій території українські військові знищили близько десятка окупантів, російську техніку та військовий об’єкт ворога.

Сили оборони завдали прицільних ударів по підрозділах противника, який вирішив провести навчання на захоплених українських землях, повідомив Центр національного спротиву.

Читайте також: Росіяни звозять на окуповані території “активістів” кремлівських молодіжних рухів для допомоги з псевдовиборами — ЦНС

«Український безпілотник зафіксував, що росіяни вишикувалися для проведення навчальний стрільб. Очікуючи ракетного удару HIMARS, БПЛА потрапив під дію ворожого РЕБ, через що момент першого удару записати не вдалося. Однак унаслідок ураження вісім окупантів були знищені, а ще четверо отримали поранення. Поки вцілілі загарбники ховалися у будівлі, решта підігнала машину, щоб втекти, проте воїни ЗСУ завдали другого удару з РСЗВ», - зазначили у ЦНС.

Точні втрати серед особового складу російських військ уточнюються. Центр національного спротиву дякує місцевому населенню на ТОТ за інформацію та закликає й надалі інформувати про пересування та розміщення ворога.

Читайте також: На таврійському напрямку ЗСУ нищать танки та протитанкові засоби росіян – Тарнавський

Нагадаємо, російські окупанти поблизу тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області створили ще один полігон. Загалом у місті та районі в сумі перебуває до 40 тисяч російських військових.