UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ вибили окупантів із ряду займаних позицій на бахмутському напрямку — командир батальйону "Ахіллес" 92-ї ОШБр

Українським військовим вдалося вдало закріпитися.

Командир батальйону ударних БпАК “Ахіллес” 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, Юрій Федоренко зазначив, що російські окупаційні війська намагаються повернути втрачені позиції та свій вплив на Андріївку, Кліщіївку і в напрямку Часового Яру Донецької області. 

"Але об'єктивно Силам оборони в злагодженій роботі вдалося зупинити навалу противника", - розповів військовий у коментарі "Еспресо".

Читайте також: ISW: ЗСУ змогли відбити деякі позиції на бахмутському напрямку – карта   

За його словами, кожного дня відбувається ряд атак, але війська РФ тактичних успіхів не мають. Натомість, Збройним Силам України вдалося вибити окупантів із ряду займаних ними позицій і вдало закріпитися.

"Це відбулося завдяки правильно спланованій операції, відвазі та наполегливій роботі особового складу. Йдеться про піхотний підрозділів, якому на долю випала найскладніша робота в Силах оборони. Штурмовики і піхотинці, за моїм переконанням, це найскладніша робота", - наголосив Федоренко.

Російські окупаційні війська на бахмутському напрямку намагаються переходити до локальних штурмів. Нині погодні умови ускладнюють переміщення техніки та піхоти, розповів начальник пресслужби східного угруповання військ Ілля Євлаш.