UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ проривають кордон РФ на ще одній ділянці, із прикордонного району Білгородської області евакуюють мешканців: карта

Українські військові здійснили атаку силами танкового взводу за підтримки малих штурмових груп.

Сьогодні, 12 серпня, ЗСУ атакували оборонні споруди російських військ у районі населеного пункту Колотилівка Білгородської області. Про це о 6.41 повідомив російський мілітаристський ресурс "НгП раZVедка".

Паблік пише, що українські військові здійснили атаку силами танкового взводу за підтримки малих штурмових груп.

Читайте також: Рекорд «СВО» з френдліфаєру: у Курській області сягнула максимуму кількість випадків, коли росіяни б’ють по своїх – оглядач

Тут також повідомляють, що в найближчому тилу противника, в районі населеного пункту Покровка Сумської області, зосереджені резерви українських військ, готові вступити в бій у разі успішного прориву оборони. На сусідній ділянці друга група ЗСУ намагається просунутися у напрямку населеного пункту Прилісся.

колотилівка1208-2.jpg (154 KB)

О 7.31 про активність ЗСУ на кордоні Краснояружського району Білгородської області повідомило російське офіційне агентство ТАРС з посиланням на губернатора області В'ячеслава Гладкова.

У відеозверненні на своєму Telegram-каналі він сказав, що адміністрація області починає переміщення людей, які живуть у Краснояружському районі, у безпечніші місця.

Українські інформаційні ресурси про бої на кордоні з Білгородською областю РФ наразі не повідомляють.

Раніше голова оборонного комітету Бундестагу Маркус Фабер зазначив, що український рейд у тил країни-агресора показує росіянам, що їхній диктатор нічого не контролює.