UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ поцілили у військову частину росіян у Джанкої. Вдалося знищити системи РЛС та ППО – АТЕШ

Тіла окупантів вивозили весь день.

Уночі 24 листопада в Джанкої у тимчасово окупованому Криму сталися вибухи. Унаслідок атаки дронами-камікадзе вдалося знищити низку озброєння та частину особового складу росіян на території військової частини.

Зокрема після вдалого ураження військової частини знищено не тільки радіолокаційні системи та засоби протиповітряної оборони, а й певну кількість солдат, повідомили представники партизанського руху «АТЕШ».

Читайте також: Партизани показали на карті, де знаходиться ППО росіян у Криму

За інформацією джерела підпільників, увесь автотранспорт, призначений для перевезення загиблих, весь день займався вивезенням тіл російських військових.

Нагадаємо, протягом минулого місяця, військовослужбовці армії РФ перекидали значні сили у Джанкой. Також партизанам вдалося проникнути до лав ворожої військової поліції. Ті повідомили, що у місті посилили патрулювання.

Читайте також: Кримські партизани провели розвідку в центрі ВМФ Росії у Феодосії: що там знайшли

Окрім того, «АТЕШ» провів нічну розвідку на одній із баз росіян біля Яни Капу (колишній Красноперекопськ – ред.). Підпільники виявили та пошкодили озброєння разом із технікою. Під час рейду партизани знешкодили шість радянських 152-мм гармат «Гіацинт-Б», бензовоз на базі КАМАЗ, а також кілька вантажівок.