UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ ліквідували сім із 13 запущених по Україні ракет та 22 ударних дрони

Під час комбінованої повітряної атаки на Україну в ніч на 4 вересня російські нападники запустили по Україні 42 повітряні цілі. Сили протиповітряної оборони змогли знищити 22 ударні дрони та сім крилатих ракет, повідомили в командування Повітряних сил ЗСУ.

Загалом над простором України цієї ночі зафіксували:

В результаті протиповітряної боротьби, до якої залучили авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України, вдалось збити 27 повітряних цілей:

Також у Повітряних силах зазначили, що ще шість ударних безпілотників «локаційно втрачено», тобто імовірно вони подавлені засобами радіоелектронної боротьби, а ще один  полетів у Білорусь.

Читайте також: Терор потрібно зупинити – Зеленський про удар по Львову

Росія завдала цієї ночі удару по Львову різними типами ракет та дронами-камікадзе. Місцем ударів стала щільна житлова забудова в центрі міста. На разі є дані про загибель семи людей, серед яких троє дітей, ще 45 людей поранені. Відомо, що пошкоджено понад 50 житлових будинків у центрі міста та біля вокзалу, шість із яких доведеться демонтувати.

Також вранці чергового удару зазнав Кривий Ріг, там постраждало п’ятеро людей та є руйнування будинків та цивільної інфраструктури.