UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зранку, крім Харкова, росіяни вдарили й по області. Серед постраждалих підліток

В ОВА розповіли про ранковий обстріл Харківщини.

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Зранку, 2 жовтня, росіяни вдарили не лише по Харкову, а й по Дергачах та Малоданилівській громаді. Внаслідок обстрілу є постраждалі серед жителів Дергачів, зокрема й 14-річний хлопчик, повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Внаслідок ворожого удару в Дергачах отримали осколкові поранення та гостру реакцію на стрес пʼятеро людей, серед них - 14-річний хлопчик», – зазначив Синєгубов та додав, що у місті загорілися гаражі.

Водночас о 4:10, коли росіяни скидали КАБи на Харків, один зі снарядів вдарив по Малоданилівській громаді, де в селі Черкаська Лозова загорілася трава. Тут, на щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також: Війська РФ атакують FPV-дронами цивільних на Харківщині: загинув чоловік, поранено волонтерів

Нагадаємо, вранці 2 жовтня російські війська вдарили по Харкову керованою авіаційною бомбою. У результаті атаки в Київському районі міста пошкодження отримали автомобілі, приватні житлові будинки та гаражний кооператив, проте обійшлося без постраждалих.

Напередодні росіяни обстріляли місто Купʼянськ у Харківській області. Внаслідок атаки постраждали двоє людей, серед них водій «швидкої».