UA / RU
Підтримати ZN.ua

Жалюгідні росіяни — жалюгідні фейки: окупанти, перевдягнувшись у форму ЗСУ, звернулись до Зеленського й Залужного, та у 110 ОМБр їх викрили

Бійці бригади наголосили, що чекають на таке ж відео, тільки вже зі сторони ворога. 

Росіяни створили чергове фейкове відео. Записали вони його в районі Авдіївки. Окупанти переодягнулися у форму захисників України та від імені бійців 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, які воюють на цьому напрямку, стали переконувати на камеру, нібито їх підрозділ не в змозі виконувати бойові завдання. Росіяни також скаржилися на українське командування, "безглузді штурми" та дефіцит боєкомплекту. Результат від поширення цього відео був короткотривалим, адже у 110 ОМБр одразу прокоментували ситуацію, викривши ворога. 

"Росіяни настільки ж жалюгідні, наскільки й жалюгідні їхні фейки. В ролику, який розповсюдили російські помийки, не воїни нашої бригади, а перевдягнуті окупанти, – заявили у 110-й ОМБр, додаючи, що чекають на подібні відео зі сторони окупантів. - Будуть жалітись, що злі ЗСУшники щодня їх розносять сотнями поблизу Авдіївки. Але жодні ролики вам, окупанти, не допоможуть. Всі залишитесь гнити в Авдіївських полях. Бійці 110-ї ОМБр це гарантують!". 

Читайте також: Росія стягнула до Авдіївки рідкісні зразки озброєння — Defense Express

Нагадаємо, Авдіївка є російською ціллю з 2014-го року. Один з військових ЗСУ розповів NYT, що сьогоднішній наступ в цьому районі є найжорстокішим за весь час повномасштабної війни. Окупація міста може дозволити ворожій стороні відкинути оборонців від Донецька й відкрити основні логістичні маршрути для своїх військ в цьому районі.