UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський: «Україна на шляху до НАТО буде безкомпромісною»

Глава держави подякував Польщі за безкомпромісну підтримку.

Глава Української держави Володимир Зеленський заявив, що Україна на шляху до НАТО буде такою ж безкомпромісною, як і у відбитті агресії РФ, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Україна - країна тепла, дружна і безкомпромісна у війні. Ми не віддамо землю, свободу, наших дітей, які силоміць були депортовані до РФ, і нашу незалежність. Ми безкомпромісні в дружбі. Ми вважаємо Польщу нашим справжнім другом і партнером навіки", -  наголосив глава держави на пресконференції з польським колегоюАнджеєм Дудою у Варшаві.

Зеленський  подякував Польщі за безкомпромісну підтримку.

"І також я хотів би сказати і передати всім нашим партнерам, які постійно шукають компроміси для України на шляху до НАТО, що і в цьому питанні Україна буде безкомпромісною. І я радий, що на цьому шляху з нами Польща", -  додав український президент.

Президент України Володимир Зеленський з дружиною та офіційною делегацією сьогодні прибув з офіційним візитом Польщу. Це перший закордонний офіційний візит президента Зеленського до країни після російської агресії проти України.

Читайте також: Дуда: «Україна та Польща готують новий договір. Сподіваємося його скоро підписати»

Президент Польщі Анджей Дуда сподівається, що під час саміту НАТО, запланованого на літо, Україна зможе отримати додаткові гарантії безпеки.