UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський розповів, чи дивився він виступ Путіна

За словами українського лідера, він не слідкував за промовою кремлівського диктатора, через те, що в цей момент росіяни вбивали мирних жителів України.

Президент Володимир Зеленський, під час спільної з прем`єр-міністром Італії Джорджою Мелоні, яка перебуває з офіційним візитом у Києві, заявив, що не дивився звернення Путіна до федеральних зборів РФ, бо в цей час росіяни обстрілювали Херсон. Про це повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні виступав чи звертався президент путін. Що можна сказати? Я не дивився його звернення через те, що саме в цей час, ви знаєте, що відбувались удари по Херсонщині, постраждала 21 людина, 6 загинули, на жаль. Прийміть, будь ласка, мої співчуття, всі близькі й рідні", – зазначив глава держави.

У цьому контексті Зеленський наголосив, що для захисту українських міст потрібно захистити небо.

"По-іншому поки що захиститись від держави-терориста неможливо, але все попереду, і ми до цього готуємося", – додав він.

Читайте також: Байден: Україна ніколи не стане жертвою Росії

Раніше повідомлялося, що під час масованого обстрілу Херсона, 21 лютого, російські вбивці вдарили по зупинці громадського транспорту. Відомо про щонайменше шістьох загиблих мирних мешканців