UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський провів виїзне засідання Ставки у Дніпрі

Президент сьогодні перебуває у центральному регіоні

Президент України Володимир Зеленський сьогодні перебуває із візитом у Дніпрі, де уже провів засідання Ставки верховного головнокомандувачі щодо ситуації в зоні дій Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія».

«Ситуація на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій. Доповіді Головкома Залужного, командувачів Тарнавського та Сирського. Дані розвідки – Буданов. Пильна увага до забезпечення військ боєприпасами. Доповіді заступника Міністра оборони Замлинського та командувача сил логістики Гуляка», - перерахував Зеленський традиційний перелік обговорюваних питань.

Також у Дніпрі командувачі оборони обговорювали результативність використання наявних систем протиповітряної оболрони та підсилення повітряного щита з урахуванням майбутніх надходжень.

«Добігає кінця всеохопна перевірка ТЦК. Одинадцять областей – на особливому контролі», - додав Зеленський.

Читайте також: Одеського ексвоєнкома Борисова, підозрюваного за трьома статтями, відправили під варту

Нагадаємо, правоохоронці проводять перевірку керівного складу Територіальних центрів комплектування. Зокрема Національне агентство з питань запобігання корупції сформувало базу з усіма керівниками та заступниками керівників ТЦК, яких слід перевірити. Щодо 102 осіб уже розпочато моніторинг способу життя.