UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський прокоментував нічну атаку дронів: "Коли хтось намагається почути слово "мир" у Москві, там віддають злочинні накази"

Реальний мир здатен забезпечити лише успіх української армії на землі, у морі та в повітрі. 

Президент України Володимир Зеленський прокоментував атаку дронами по Україні, яка відбулася цієї ночі. У своєму мікроблозі у Twitter він відзначив, що після слів "мир" у Москві віддають злочинні накази. 

"Понад 20 іранських убивчих дронів, а ще ракети, численні обстріли. І це лише за одну минулу ніч російського терору проти України. Щоразу, коли хтось намагається почути слово "мир" у Москві, там віддають черговий наказ на такі злочинні удари", - пише президент України. 

Тож Зеленський акцентував на тому, що реальний мир може наблизити лише успіх Сил оборони України на землі, в повітрі та в морі. 

"Повне дотримання санкційного режиму проти Росії реально повертає силу Статуту ООН. Глобальна єдність здатна повернути глобальну стабільність", - підкреслив президент.

Читайте також: Нічна атака дронами: ППО знищила всі цілі навколо Києва — КМВА

Нагадаємо, в ніч на 22 березня Росія знову атакувала Україну з повітря з застосуванням ракет та безпілотників. Сили оборони ліквідували 16 з 21 БПЛА. Та, на жаль, без "прильотів" не обійшлося. У Ржищеві Київської області дрон влучив у цивільний об'єкт. Наразі відомо про трьох загиблих та 20 постраждалих. Доля ще п'яти людей невідома.