UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський показав наслідки масованого удару РФ по Харкову, де постраждало понад 40 людей

Серед поранених є діти.

© Суспільне мовлення
© Олег Синєгубов/Telegram
© Суспільне мовлення
© Суспільне мовлення

Президент України Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішню масовану ракетну атаку військ РФ  по цивільній інфраструктурі Харкова.

 "Усі необхідні сили для рятувальної операції залучені. І мають бути залучені всі необхідні сили світу для того, щоб зупинити цей терор", - зазначив глава держави у Facebook.

Читайте також: Росіяни влучили в підприємство в Харківській області: двоє постраждалих

Зеленський заявив, що для того, щоб припинити російські обстріли міст необхідно, щоб партнери мали сміливість дати нашій країні все те, що необхідно для захисту.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, нині вже відомо про 44 постраждалих, серед них — семеро дітей. Триває розбір завалів та пошукова операція у спорткомплексі, поблизу якого було зафіксовано щонайменше шість "прильотів". Під завалами можуть бути люди. Одного чоловіка, який був заблокований серед завалів, вдалося врятувати. 

Напередодні ввечері окупанти вдарили по Харкову ракетою "Гром-Е1". Унаслідок ракетного удару постраждали чотири людини: 13-річна дівчинка та дві жінки 24 і 20 років зазнали гострої реакції на стрес, 26-річний чоловік дістав поранення.