UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський після тривалої бесіди з Будановим: "Є про що розказати"

Але президент не став цього робити. 

Президент України Володимир Зеленський заявив про проведення чергового засідання Ставки. У повідомленні на Tg-каналі український лідер зауважив, що мав також тривалу розмову з главою ГУР МО Кирилом Будановим. 

"Обговорили потреби, про які почув учора від воїнів на Харківщині. Звірили динаміку надходження основних калібрів. Дав доручення інтенсифікувати роботу там, де є домовленості, але реалізація затримується", - написав Зеленський.

Під час цього засідання свої доповіді зачитали також представники розвідок та контррозвідка СБУ. А міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів про результати ліквідації наслідків нічних обстрілів. 

"Окремо провів тривалу нараду з Кирилом Будановим. Є про що розказати, але згодом", - додав Зеленський.

Читайте також: Буданов, Олещук, Неїжпапа та Бурденюк — терористи? Слідчий комітет РФ висунув чергові безглузді звинувачення

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський наголосив, що в сьогоднішньому контрнаступі ЗСУ володіють ініціативою, завдяки чому вони рухаються вперед щодня та продовжують звільняти українську землю. Він висловив впевненість, що активні бойові дії триватимуть і взимку, адже наша країна не може гаяти часу. Ба більше, за словами президента, Україна вже визначилася, де відбудеться потужний прорив оборони РФ.