UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський: Найбільша проблема, яка може відтермінувати нашу перемогу — слабкість всередині країни

Та президент впевнений, що ми переможемо. 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що найважливіше сьогодні - єдність українців, яка гарантує підтримку країни в цілому. Про це він сказав під час пресконференції до річниці повномасштабного вторгнення. 

"Навіть якщо недостатньо зброї, набоїв, снарядів, то ми можемо програти. Але тут головне в тому, що ми втрачатимемо наших людей. І для нашої країни це буде ще одним викликом.

Найбільша проблема, яка може статися - це слабкість всередині країни. Я навіть не хочу думати про те, що наступного 24 лютого ми будемо в такій же ситуації, як зараз", - сказав президент України, додавши, що "ми переможемо". 

Читайте також: Війна закінчиться не пізніше листопада 2023-го — глава ДПСУ

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що наші захисники будуть готові до наступу на західному озброєнні через декілька місяців. За його словами, постачання нам військової допомоги залежить від тривалості навчань ЗСУ. Тим часом глава ГУР МО Кирило Буданов прогнозує, що вирішальні для війни бої триватимуть з середини до кінця весни. Він не виключає, що бойові дії в нашій країні можуть не закінчитися, а перейти "до постійної оборонної операції". 

Наша перемога народжується на полі бою, але вона також у чіткому розумінні того, що відбувається навколо. Геополітика, яка вмерла рік тому, потрохи повертається. Окрім Росії всі хочуть миру, але кожен бачить його по-своєму — Україна, США, Китай. Про це Сергій Корсунський пише в статті "Всі хочуть різної перемоги у війні з Росією: що ми маємо знати".