UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський: ми жодних меседжів Росії, президенту Путіну давно не направляємо

"Закінчитися війна може лише зупиненням агресії РФ".

Президент України Володимир Зеленський на брифінгу після зустрічі глав держав і урядів України та країн Північної Європи заявив, що жодних меседжів російському президенту Владіміру Путіну не надсилатиме. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми жодних меседжів Росії, президенту Путіну давно не направляємо. Ми боремося за свою державу і лише на нашій землі, на своїй землі", – зазначив Зеленський.

"Нам все одно, що відбувається в Росії з громадянами Росії. Нам не все одно, що відбувається в Україні, в яку прийшла окупація і російська агресія", – підкреслив український лідер.

"Меседж наш усьому світу – об'єднання, щоб витіснити Росію з нашої незалежної суверенної території, щоб закінчилася війна. На прикладі Формули миру, яку ми сьогодні обговорювали", – наголосив глава держави.

Зеленський додав, що закінчитися війна може лише зупиненням агресії РФ.

Читайте також: Ми не можемо віддати Hornet, доки не отримаємо нові літаки — президент Фінляндії

Раніше президент Володимир Зеленський під час спільної з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо пресконференції у Гельсінкі у межах свого візиту до країни заявляв, що Україна очікує на запрошення від НАТО стати членом Альянсу, однак констатує, що це неможливо під час війни.