UA / RU
Підтримати ZN.ua

Залужний та Каволі провели телефонну розмову напередодні нового "Рамштайну"

Головнокомандувач Збройних сил України обговорив з Верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі постачання техніки та боєприпасів для нашої держави.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у межах телефонної розмови з Верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі обговорив надання нашій державі нової зброї та боєприпасів до неї. Про це він написав у своєму Telegram.

"Напередодні чергового засідання контактної групи з питань оборони у форматі "Рамштайн" провів телефонну розмову із Каволі... Обговорили пріоритетні для України напрями щодо озброєння, техніки та боєприпасів. Поінформував генерала Каволі про оперативну обстановку на фронті", — зазначив Залужний

У дописі також повідомляється, що Залужний із Каволі домовилися надалі продовжувати діалог і активно взаємодіяти.

Головнокомандувач ЗСУ також подякував за стійку підтримку та допомогу.

Головнокомандувач ЗСУ/t.me

Читайте також: Російське вторгнення в Україну змушує НАТО кардинально переглянути військову стратегію — NYT

Нагадаємо, чергове засідання контактної групи з оборони України проведуть на американській авіабазі "Рамштайн" у Німеччині 21 квітня.

Раніше також Президент Володимир Зеленський заявляв, що влада України очікує від засідання "Рамштайну" ґрунтовних рішень, які відповідатимуть перспективам на полі бою, які Україна наближає не лише для себе, а й для всієї антивоєнної коаліції.