UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Закрити діри»: росіяни будь-що намагаються поповнювати втрати – Генштаб

  З навчених на полігонах підрозділів постійно вилучають невеликі групи окупантів і відправляють їх на фронт, навчання офіцерів відкладають.

У лавах російської окупаційної армії все відчутнішими стають щоденні величезні втрати, які російське командування усілякими методами намагається компенсувати. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

«Російська Федерація щоденно зазнає втрат у розв’язаній нею війні проти України, що дається взнаки, – сказано у зведенні Генштабу. – Відомо, що міністром оборони РФ прийнято рішення щодо переносу початку навчального процесу для офіцерського складу у деяких вищих військових навчальних закладах з 1 вересня на 1 грудня».

Крім того, Генштаб відзначає зменшення кількості особового складу у підрозділах, які пройшли навчання на полігонах. Припускають, що це пов’язано із постійною відправкою у райони ведення бойових дій малочисельних груп для поповнення втрат бойових підрозділів.

Читайте також: Росія почала відправляти на війну проти України в’язнів у складі регулярної армії – Дмитрашківський

Також додається, що днями в інформаційному просторі з’явився відкритий лист від терористичної організації «ПВК Вагнер» із своєрідним «запрошенням» до своїх лав добровольців. Відомо, що підрозділи цієї організації зазнали великих втрат під час наступу на Бахмут.