UA / RU
Підтримати ZN.ua

Загарбники звозять своїх студентів-педагогів для “роботи з дітьми” на окупованих територіях — ЦНС

Окупанти продовжують “промивати мізки” українським дітям в окупації.

Російські загарбники звозять своїх студентів-педагогів для “роботи з дітьми” на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Все це відбувається у межах програми “педагогічний десант”. 

Читайте також: Загарбники на ТОТ учать дітей у дитсадках захищатися від "українських ДРГ" – ЦНС

Ці “педагоги” збираються вчити українських дітей історії та російської мови. Тобто, як зазначає ЦНС, навчати “історії рідного краю” дітей на тимчасово окупованих територіях України будуть російські студенти з Саратова.

Фактично, пояснює Центр національного спротиву, російські “гастролери” збираються проводити політику геноциду, спрямовану на знищення свідомості цілого покоління українців. 

“Гастролери” з РФ розповідатимуть українським дітям про їх "приналежність до Росії" і перекладатимуть відповідальність за війну на Україну.

Читайте також: Лубінець: Після видачі ордерів на арешт Путіна і Львової-Бєлової процес повернення українських дітей кардинально зрушив з місця

Раніше повідомлялося, що Росія вдається до дій для створення прокремлівського інформаційного простору на тимчасово окупованих територіях України з метою розмивання української національної ідентичності.

Напередодні нового навчального року на тимчасово окупованих територіях загарбники шукали дітей, батьки яких відмовились віддавати дитину в російські школи та погрожували позбавити їх батьківських прав