UA / RU
Підтримати ZN.ua

Загарбники готуються залучити своїх військових до псевдовиборів на окупованих територіях — ЦНС

Таким чином ворог хоче збільшити “явку”.

Російські військові, які зараз дислокуються на тимчасово окупованих територіях і не беруть участь у бойових діях, будуть залучені до псевдовиборів президента РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: Загарбники на окупованих територіях проводять системні фільтраційні заходи — ЦНС

В РФ грають у “виборчий процес”, який повинен продемонструвати понад 80% підтримки росіян глави Кремля Владіміра Путіна. Головним завданням Росії наразі є спроби “легалізувати” своє правління та політику на тимчасово окупованих територіях.

Водночас, місцеве населення в тимчасовій окупації проігнорувало фейковий референдум у 2022 році та псевдовибори колаборантів у 2023 році. Як наслідок, особливу увагу імітації “явки” загарбники приділяють саме тимчасово окупованим територіям.

Тому всі військові РФ, які наразі не беруть участь у бойових діях, але перебувають на тимчасово окупованих територіях, повинні подати заяву на “голосування” у березні, щоб збільшити відвідуваність “виборчих дільниць”.

Читайте також: Росіяни глушать зв'язок на Донеччині, щоб протидіяти українському спротиву – ЦНС

У березні 2024 року на тимчасово окупованих територіях України відбудеться імітація “виборів президента РФ”. Глава Кремля Владімір Путін вже офіційно заявив, що братиме участь у виборах. Це стане його п'ятим терміном у Кремлі, він править Росією з 1999 року.  Влітку 2020 року в РФ ухвалили поправки до Конституції, які дозволили Путіну знову двічі балотуватися на пост глави держави та залишатися при владі до 2036 року.

В ЄС засудили нову спробу Росії легітимізувати тимчасову та незаконну окупацію українських територій, попередивши, що політичне керівництво РФ та причетні до організації псевдоголосування відповідатимуть за наслідки цих незаконних дій.