UA / RU
Підтримати ZN.ua

Загарбники готуються відкрити новий мілітаристичний табір для українських дітей в окупації — ЦНС

Новий “клуб” хочуть відкрити на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя.

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях продовжують розгортати мілітаристичні табори для українських дітей. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: ЦНС: Окупанти просять Кремль направити на окуповані території ще більше російських вчителів

Зокрема, за даними ЦНС, колаборанти анонсували створення на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя “центру військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді” “Воїн”, який планують відкрити на базі дитячого оздоровчого табору “Іскра”.

У цьому “клубі” окупанти планують вчити підлітків вогневій та інженерній підготовці — тобто готувати до служби в російській армії. Все це має відбуватися під наглядом інструкторів-окупантів із Росії. Крім того, загарбники планують проводити лекції з “промиванням мізків” щодо війни й “російської історії”.

Читайте також: Загарбники збільшують кількість камер спостереження на окупованих територіях — ЦНС

Раніше повідомлялося, що російські загарбники готуються запровадити на тимчасово окупованих територіях модуль технологій БПЛА на уроках праці. Також окупанти відкривають кадетські класи: викладають дітям саперну справу, тактику диверсійних груп та розвивають навички стрільби.