UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зафіксовано активність тактичної авіації росіян на східному напрямку

У Харківській та Донецькій областях оголосили повітряну тривогу.

Сьогодні, 8 вересня, о 1.38 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил повідомив про активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку та попередив про загрозу застосування авіаційного озброєння для прифронтових районів.

У Харківській та Донецькій областях оголосили повітряну тривогу. О 1.44 повітряну тривогу оголосили і у Запорізькій області.  

Читайте також: Росіяни знову запустили "Шахеди" з південного напрямку – Повітряні сили

Моніторинговий паблік "Реальна Україна | Радар Тривога" попередив про загрозу застосування керованих авіабомб у Запорізькій, Харківській та Донецькій областях.

alerts_map_ua_08-09-2023_01_49_31.png (1024 KB)

О 2.15 повітряну тривогу у Харківській та Запорізькій областях скасували. В Донецькому регіоні відбій пролунав лише о 3.40. Ще через три хвилини повітряну тривогу скасували і на Одещині, яку атакували російські безпілотники та ракети. Станом на цей час небо над усією Україною – чисте.

Читайте також: Шахеди атакували Херсонську та Миколаївську області

Раніше повідомлялося, що в ніч з 7 на 8 вересня на території Одеської області оголосили повітряну тривогу через загрозу іранських дронів-камікадзе Shahed, які російській окупанти ввечері запустили з південного напрямку.