UA / RU
Підтримати ZN.ua

За добу від обстрілів РФ на Донеччині загинули четверо людей, ще п’ятеро поранені — голова ОВА

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв окупантів у Маріуполі та Волновасі.

Російські війська продовжують обстрілювати Донеччину. За минулу добу є загиблі та поранені мирні жителі, повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

«Росія вбиває цивільних! За 21 березня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 2 у місті Часів Яр, 1 у Красногорівці і 1 у Бахмуті», - йдеться у повідомленні.

Крім того, ще п’ятеро людей в області отримали поранення.

Голова ОВА нагадав, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв окупантів у Маріуполі та Волновасі.

Кириленко також детальніше розповів про оперативну ситуацію в області.

Зокрема, на донецькому напрямку одна людина загинула і одна поранена у Красногорівці Мар’їнської громади. В Очеретинській громаді поранено одного мирного жителя в Степовому.

Росіяни пошкодили будинок у Ласточкиному і Нетайловому. У Курахівській громаді пошкоджено шість будинків в Острівському і два у Гірнику.

На горлівському напрямку у Часовоярській громаді загинули двоє людей, один мирний житель отримав поранення. Ще одна людина загинула у Бахмуті.

У Костянтинівській громаді внаслідок обстрілів РФ пошкоджено три будинки у Предтечиному та один будинок у Стінках. Крім того, було зафіксовано обстріли Міньківки, Васюківки і Роздолівки Соледарської громади.

На лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено адміністративну та промислову будівлю підприємства.

Читайте також: На Донеччині окупанти обстріляли населені пункти на кількох напрямках. Є поранені

Раніше повідомлялося, що російські війська масовано обстрілювали населені пункти Донецької області. Армія РФ била по регіону зі ствольної артилерії та реактивної системи залпового вогню "Торнадо".