UA / RU
Підтримати ZN.ua

За добу росіяни поранили шістьох жителів Харківщини. Зафіксовано руйнування

В ОВА розповіли, як минула доба у Харківській області.

Протягом доби росіяни обстріляли близько 15 населених пунктів Харківської області, повідомив очільник голова ОВА Олег Синєгубов. На жаль, не минулося без постраждалих.

Зокрема, о 7:10 18 березня ворог вдарив по селу Новоосинове Куп’янського району. Внаслідок обстрілу травмований 62-річний чоловік, йому надають медичну допомогу.  

Пізно ввечері, 17 березня, скинув КАБи на пожежну частину у селі Білий Колодязь Чугуївського району. Внаслідок удару пошкоджено будівлю пожежної частини та чотири пожежно-рятувальні автомобілі. Легку травму дістав 29-річний водій автівки. 

Також під обстріл потрапив Вовчанськ, де внаслідок атаки горів дах приватного будинку, гараж, господарчі споруди, та два автомобілі. Поранення дістав 72-річний місцевий житель, якому медичну допомогу надали на місці.

Читайте також: Росіяни вдарили по Харківському району ракетами С-300. Є прильоти у передмісті Харкова

У селі Ківшарівка Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджено скління вікон у п’яти житлових будинках. У двох закладах освіти також вибиті вікна. У Ківшарівці постраждала 60-річна жінка, в неї гостра реакція на стрес.

Село Бугаївка Чугуївського району росіяни обстріляли із С-300. Там поранення дістали двоє працівників бригади екстреної медичної допомоги – чоловіки 26 та 56 років. Їх госпіталізували до Харкова у стані середньої тяжкості.

У Золочеві Богодухівського району пошкоджено приватний будинок. Також в ОВА повідомили, що росіяни протягом минулої доби на куп’янському напрямку ворог здійснив 2 безуспішні атаки в районі Синьківки.

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що минулої доби російські окупанти атакували Україну, застосувавши 22 БпЛА типу Shahed. Силами та засобами протиповітряної оборони України 17 цих ударних БпЛА було знищено