UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ввечері та вночі росіяни гатили по Дніпропетровській області. Є постраждалі мирні жителі

В ОВА розповіли про наслідки ворожих ударів.

Ввечері та вночі російські окупанти дронами-камікадзе та з артилерії атакували Нікопольський район Дніпропетровської області, повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак. На жаль, внаслідок ворожих обстрілів постраждали люди.

«Найбільше дісталося Покровській громаді. Там постраждали дві людини. 26-річний чоловік і 70-річна жінка. Оговтуватися вони будуть вдома», – зазначив Лисак.

Внаслідок ворожих ударів у районі пошкоджені кафетерій, торговельний павільйон, автомат з продажу води. Крім того, росіяни пошкодили вісім приватних будинків, шість господарських споруд, гаражі та автівку, а також сонячні панелі, лінії електропередач і газогін.

Читайте також: У Житомирській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Вінницькій областях пролунали вибухи під час атаки "шахедів" на Україну

У Нікополі росіяни побили приватне підприємство. Також під обстрілами опинились Червоногригорівська, Марганецька та Мирівська громади. Там, на щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Нагадаємо, в ніч на 4 серпня росіяни запустили по Україні дві зенітні керовані ракети С-300, дві керовані авіаційні ракети Х-59, а також п’ять дронів камікадзе. Наші захисники неба змогли збити всі безпілотники. «Шахедів» збивали в тому числі й над Дніпропетровською областю.