UA / RU
Підтримати ZN.ua

Втрати деяких російських підрозділів на Харківщині становлять 70% — "АТЕШ"

Також на цій ділянці відбуваються постійні сутички представників ЗС Росії та загонів, сформованих з ув'язнених. 

Партизанський рух українців та кримських татар "АТЕШ" розповів подробиці про наступ російських окупантів у прикордонних районах Харківської області, а саме про колосальні втрати ворога. Пресслужба руху на своєму Tg-каналі наголошує, що найбільші вони серед штурмових підрозділів ворога. 

"Внаслідок важких боїв окремі підрозділи 138-ї окремої мотострілецької бригади, 18-ї мотострілецької дивізії та 7-го окремого мотострілецького полку втратили боєздатність, — сказано у повідомленні руху. — Втрати вбитими та пораненими становлять до 70% особового складу". 

Ба більше, на цій ділянці фронту відбуваються сутички між загонами окупантів  "Шторм Z" та лінійними підрозділами збройних сил РФ. Агенти "АТЕШу" пояснюють, що не всі можуть керувати колишніми ув'язненими, це стосується навіть окупантів з військових досвідом. 

Читайте також: Російський військовий упритул застрелив жителя Харківської області, ще один чоловік зник

Нагадаємо, у Центрі нацспротиву розповіли, що через великі втрати під час наступу у Харківській області росіяни змушені збільшувати кількість моргів на тимчасово окупованих територіях. Насамперед це стосується Луганської області.