UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вранці російська авіація вдарила по Авдіївці

Впродовж ночі місто також зазнавало обстрілів.

© Андрій Єрмак / Facebook

Вранці в неділю, 26 березня, російські окупанти завдали чотири авіаційні удари по Авдіївці Донецької області. Атака сталась після ночі кілької масованих атак на місто, повідомив в коментарі "Суспільному" начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

За його словами, під час вранішнього нальоту один раз російська авіація влучила на територію коксохімічному заводу та тричі вдарили по центральній частині міста. На щастя обійшлось без загиблих та поранених.

«Вночі було декілька масованих обстрілів по Авдіївці та коксохіму. Зазвичай буває по 20-30 обстрілів на добу та до 10 авіаударів», — сказав Барабаш, додавши, що останніми днями в місті дуже гаряче.

При цьому він зазначив, що попри обстріли та щоденну можливість евакуюватись в місті досі залишаються близько двох тисяч цивільних жителів.

Читайте також: Європа не буде у безпеці, поки у Росії є ядерна зброя – ICAN

Зазначимо, що російські війська масово завдають ударів по Авдіївці тактичними авіаційними ракетами.

Водночас в британській розвідці зазначають, що впродовж останніх трьох тижнів російські війська повільно просуваються вперед до Авдіївки. За їхніми оцінками, місто може спіткати доля Бахмута, а основні бої розгорнуться на території Авдіївського коксохімічного заводу.