UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог вдруге за ніч обстріляв Тернопільську область. В ОВА повідомили про руйнування

Вдруге приліт в області зафіксовано о 5 ранку.

Рано вранці, 14 травня, росіяни вдруге з ночі обстріляли Тернопільську область крилатими ракетами, повідомив очільник ОВА Володимир Труш. На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих.

«Під час другої повітряної тривоги ворог знову атакував  цивільні об'єкти Тернопільщини. О 05.00 год зафіксовано приліт крилатих ракет. Спеціалісти прибули на місце події та зафіксували руйнацію двох та пошкодження дванадцяти дачних будинків», – написав Труш. 

Він додав, що пожежу, яка виникла на місці влучання, вдалося одразу ліквідувати. Крім того, уламки ракет пошкодили цивільні торгові та господарські об’єкти. Також пошкоджені дев’ять вантажівок.

«Потерпілих під час цієї надзвичайної події немає. На місці події працюють спеціалісти. Прошу не підходити до пошкоджених обʼєктів до остаточних висновків спеціалістів», – додав Труш.

Читайте також: На Херсонщині пролунали вибухи

Нагадаємо, приблизно о  23.22 стало відомо про приліт ворожої ракети у промзону Тернополя. За кілька хвилин по тому мер Тернополя Сергій Надал, поінформував, що у місті сталося займання нежитлової будівлі. 

В ОВА тоді повідомили, що внаслідок атаки травмовані двоє цивільних громадян, вони отримали осколкові поранення  та опіки. Потерпілі перебувають у лікарняних закладах. Їм надається уся необхідна допомога. Є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації.