UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог обстріляв Запорізьку область з артилерії, авіації, дронами та РСЗВ. Є постраждалий

В ОВА повідомили, як минула доба у Запорізькій області.

Протягом минулої доби росіяни обстріляли Запорізьку область майже 60 разів, повідомили в обласній військовій адміністрації. На жаль, не обійшлось без постраждалих.

«Протягом минулої доби ворог здійснив 56 обстрілів по 16 мирних населених пунктах області: 46 артилерійські удари, чотири авіаційні, чотири із застосуванням БПЛА та дві атаки з РСЗВ», – зазначили в ОВА. 

Зафіксовано 52 повідомлення про руйнування внаслідок обстрілів об'єктів соціальної інфраструктури,  квартир, приватних будинків, автівок та іншого майна.

«У Преображенці постраждав 61-річний чоловік, якого вже доставлено до лікарні», – зазначили в ОВА.

Крім того, секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що у вечір Великодня окупанти повторно вдарили по обласному центру. У результаті обстрілу в місті пошкоджено будинки садового кооперативу. Зокрема, там вилетіли шибки, пошкоджено фасади, дахи, паркани. На щастя, люди не постраждали. 

Читайте також: Обстріли у ніч на Великдень: росіяни масовано атакували Запорізьку область

Раніше Генштаб повідомляв, що за минулу добу кремлівські війська завдали 25 ракетних ударів із ЗРК С-300 по мирних містах Запоріжжя, під удар потрапили Комишуваха Запорізької області та Снігурівка на Миколаївщині. Крім того, ворог завдав ще 42 авіаудари.