UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог обстріляв чотири райони Харківщини. В ОВА розповіли про наслідки

Олег Синєгубов також розповів про ситуацію з розмінуванням.

Минулої доби росіяни обстрілювали Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Куп’янський район Харківської області, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. На щастя, люди внаслідок ворожих обстрілів не постраждали. 

«Зокрема, під ворожим вогнем перебували Вовчанськ, Червона Зоря, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Стариця, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Лиман Перший та інші населені пункти», – зазначив Синєгубов.

За його словами, біля 17:25 ворог вдарив ракетою по селу Чистоводівка Ізюмського. Ворожий снаряд влучив у поле недалеко від житлових будинків. З мирних мешканців ніхто не постраждав, руйнувань також не зафіксовано.

Крім того, двічі за добу росіяни обстріляли Вовчанськ з артилерії та мінометів. Там пошкоджено сім житлових будинків. Люди не постраждали.

«Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 11,5 га території та знешкодили 122 вибухонебезпечні предмети», – додав Синєгубов.

Читайте також: Під вогнем ворога були чотири райони Харківщини: голова ОВА розповів про наслідки обстрілів

Нагадаємо, протягом доби, 4 травня, війська РФ із артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів Харківщини. На щастя, минулося без постраждалих серед цивільного населення.