UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вночі та зранку росіяни обстрілювали Сумщину: зафіксовано 169 вибухів, є влучання

Загарбники атакували з мінометів, артилерії та БПЛА.

В ніч на 11 червня та зранку війська РФ здійснили десять обстрілів прикордонних громад Сумщини, зафіксовано 169 вибухів. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Середино-Будська громада: росіяни вдарили з міномета (16 вибухів) та з АГС (автоматичний станковий гранатомет) — 40 вибухів. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено два приватні будинки. Також зафіксовано обстріл з артилерії — 12 вибухів, пошкоджено один приватний будинок.

Зранку окупанти били по м. Середина-Буда Шосткинського району з міномета (16 вибухів) та з АГС (до 40 вибухів). Загарбники пошкодили приватний будинок.

Білопільська громада: після опівночі відбулася атака групи із чотирьох ворожих БПЛА типу «Shahed» по об'єктах у місті Білопілля. Зафіксовано влучання по адмінбудівлі, приміщенню навчального закладу та виробничих приміщеннях. Крім того, росіяни обстріляли громаду з РСЗВ — сім вибухів.

Ворожбянська громада: зафіксовано ворожий артобстріл з САУ (три вибухи).

Есманська громада: загарбники атакували з мінометів (15 вибухів).

Читайте також: Загарбники здійснили 30 обстрілів Сумської області: є загиблий та руйнування

Війська РФ обстріляли зі ствольної артилерії цивільну інфраструктуру міста Глухів Сумської області. Пошкоджено три приватні будинки та багатоповерхівку.