UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вночі росіяни вдарили «шахедами» по Ізмаїлу, постраждав порт та житловий будинок

Двох людей госпіталізували.

В ніч на середу, 24 липня, російські війська атакували дронами-камікадзе місто Ізмаїл в Одеській області. В місті пошкоджений порт, а також сильно постраждав п’ятиповерховий житловий будинок, повідомила Ізмаїльська районна державна адміністрація

Вночі БпЛА Shahed врізався в житловий будинок в Ізмаїлі. В підсумку частково зруйновані фасад, сходова клітка, вибиті вікна.

«Загиблих немає, нажаль є постраждалі. Госпіталізовано три особи. На місці проводять ліквідацію наслідків обстрілу», - зазнавили в райадміністрації.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер зазначив, що двох із трьох поранених шпиталізували у стані середньої ступеню важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці.

«Внаслідок обстрілу відбулися руйнування декількох будівель припортової інфраструктури. Пошкоджено три вантажних автомобілі. На місці також спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС», - уточнив він про наслідки атаки в порту.

Читайте також: На Харківщині росіяни хочуть окупувати Вовчанськ та Липці, аби просунутися на Куп'янськ і атакувати Харків артилерією — військовий

На світанку середи російські окупати також обстріляли Харків та область. По Малоданилівській громаді ворог вдарив «Шахедом», постраждали двоє людей. В Харкові було два «прильоти» - один по промисловому району , а другий в район житлового сектора. На жаль одна людина загинула.