UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вночі на Дніпропетровщині збили чотири дрони-камікадзе. Ворог також гатив із «Градів»

Сергій Лисак повідомив, як минула ніч у Дніпропетровській області.

Росіяни вночі атакували дронами-камікадзе Дніпропетровську область, повідомив очільник ОВА Сергій Лисак. За його словами, наші сили ППО збили всі чотири ворожі снаряди.

«Уламки збитих мопедів впали у Синельниківському районі. Там вибиті вікна у 5 приватних будинках. Понівечені дві господарські споруди та лінія електропередач. Люди неушкоджені», – зазначив Лисак.

Він додав, що Марганецьку громаду в Нікопольському районі росіяни обстріляли з «Градів». Ворог випустив півтора десятка снарядів. На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Наслідки атаки встановлюються. 

Читайте також: Окупанти атакували Дніпропетровщину артилерією та безпілотниками — голова ОВА

Раніше повідомлялося, що Нікополь, що на Дніпропетровщині, двічі зазнав артилерійського обстрілу. Під час обстрілів постраждала 86-річна жінка. Вона лікуватиметься амбулаторно. Снарядами були пошкоджені 13 приватних будинків. Один з них зайнявся, рятувальники вогонь загасили. Дві господарські споруди були вщент зруйновані, 9 – понівечені. Ворожі снаряди завдали руйнувань двом медзакладам, а також потрощили 22 сонячні панелі, лінії електропередач, автівки.