UA / RU
Підтримати ZN.ua

Внаслідок російського авіаудару у Сумах спалахнула пожежа - в ОВА кажуть про потерпілих

Уражено було цивільну інфраструктуру міста.

Сьогодні вночі, 30 серпня, росіяни завдали авіаційного удару по цивільній інфраструктурі міста Суми, в результаті чого спалахнула пожежа. Про це повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація.

В ОВА кажуть, що внаслідок пожежі спостерігається задимлення повітря в окремих мікрорайонах міста. Відтак жителів міста просять щільно зачинити вікна та двері і по можливості не виходити із приміщень до повної ліквідації наслідків ворожої атаки.

Читайте також: РФ завдала масованих ударів по Сумщині: вісім поранених

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко додав, що утриматися від провітрювань мають передусім мешканці районів Веретенівки, Аннівки та Ковпака: "Можливе задимлення повітря".

Попередньо в результаті ворожого удару є потерпілі. Над ліквідацією наслідків працюють усі аварійно-рятувальні служби. Інформація про наслідки уточнюється.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 30 серпня, близько 1.25 в районі міста Суми пролунали вибухи. Пабліки повідомили про роботу ППО по "шахедах". О 1.30 вони сповістили про пуск КАБів на Сумський район.