UA / RU
Підтримати ZN.ua

Військовослужбовець ЗСУ про бахмутський напрямок: «Такого пекла давно не було»

Окупанти тиснуть на позиції Сил оборони поблизу Богданівки.

Російські окупаційні війська на бахмутському напрямку активно використовують авіацію та БпЛА "Ланцет". Там тривають важкі бої, повідомив військовослужбовець 93-ї бригади "Холодний яр" Андрій Бабичев у коментарі "Еспресо".

"Останні три дні дуже пекельно на бахмутському напрямку, такого давно не було... Мінусова температура, багнюка замерзла, погода ясна, і це сприяє гарній роботі артилерії та БпЛА. Нині ворог сильно пішов, і давить нас біля Богданівки, яка розташована південніше від Бахмута й Хромового. Ворог практично дійшов до околиць Богданівки, там тривають дуже запеклі бої", - наголосив він.

Читайте також: «Прикриваємо своїх та просуваємося»: Бійці 3-ої ОШБр показали один зі штурмів Бахмуту

За його словами, з обох сторін активно працює артилерія. 

"На цьому напрямку ми вже стоїмо у глухій обороні. Іноді якась посадка може кілька разів за день переходити з рук у руки. На тому тижні ми мали успіх біля Кліщіївки. ЗСУ відбили позиції, де просунувся ворог, оборона там стоїть міцно", - додав військовий.

Начальник служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо зазначив, що українські військові на бахмутському напрямку перебувають в активній обороні, однак за першої ж нагоди переходять до атак.