UA / RU
Підтримати ZN.ua

Військовий: Попадання у полон російських строковиків — занадто гучна історія

Також Жорін розповів, чому важливо брати у полон ахматівців. 

Заступник командира 3-ї ОШБр майор Максим Жорін розповів, що прорив у Курській області допоможе ЗСУ поповнити обмінний фонд солдатами та офіцерами армії країни-агресора. У повідомленні на своєму Tg-каналі він також зробив акцент на важливості для РФ кадирівців — бійців підрозділу "Ахмат". 

Зараз обміни відбувають рідко, і для цього є дві причини: мала кількість полонених росіян та те, що РФ байдуже на своїх людей. Та деякі категорії — виняток з правила.

"І ці категорії якраз і є серед наловлених російських баранів. І навіть строковиків РФ, по ходу, доведеться міняти, тому що занадто гучна історія вийшла — удати, що їх там не було, вже не вдасться", — написав Жорін. 

Читайте також: ЗМІ: Путін та військове командування були шоковані проривом Курської області

Нагадаємо, в українському державному проєкті "Хочу жить" показали відео з полоненими кадирівцями, бойовиками підрозділу "Ахмат", яких виловили у Курській області. Там розповіли, що зазвичай ці військові не здаються у полон, адже перебувають у тилу, проте ситуація у російському прикордонні зараз дуже динамічна, тож цього разу вони навіть не чинили опір.