UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ за добу поранили п’ятьох жителів Донеччини — голова ОВА

Також пошкоджені будинки та інфраструктурний об'єкт.

За минулу добу, 6 травня, внаслідок російських обстрілів п’ятеро жителів Донеччини отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

За його словами, в ніч на 7 травня росіяни вдарили безпілотниками по Дружківці — пошкоджено три приватні будинки. Минулося без жертв.

На волноваському напрямку загарбники поранили людину у Максимівці Вугледарської громади. Сім разів під ворожий обстріл «Смерчами» потрапляли околиці Комара.

На донецькому напрямку ворог двічі з артилерії обстріляв Курахівську громаду — снаряди прилетіли у приватний сектор. Минулося без постраждалих.

На горлівському напрямку Часів Яр чотири рази потрапив під обстріли військ загарбників, там пошкоджено вісім будинків. У Торецькій громаді пошкоджено вісім будинків та поранено двох людей: у Нью-Йорку та Північному.

На лисичанському напрямку окупанти пошкодили інфраструктурний об'єкт у Сіверську та чотири будинки у Ямполі Лиманської громади.

Читайте також: Найближчим часом піхота підійме українські прапори над Кримом, Донецьком та Луганськом — Сирський

Раніше повідомлялося, що війська РФ випустили дві ракети по Краматорську Донецької області. Окупанти влучили в територію поблизу коледжу.