UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ ввечері вдарили по цивільній інфраструктурі Полтавської громади

Попередньо внаслідок атаки обійшлося без жертв.

Російські війська у суботу ввечері у Полтаві пролунали звуки вибухів. Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі в Полтавській громаді, повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Зокрема о 22:22 Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що в напрямку Полтави через Харківщину летить швидкісна ціль.

Через кілька хвилин після цього кореспонденти “Суспільне Полтава” повідомили про вибухи.

Згодом Філіп Пронін уточнив, що внаслідок удару, попередньо, обійшлося без жертв. 

Читайте також: У Білому домі прокоментували російській ракетний удар по Полтаві

3 вересня росіяни вдарили по Полтаві та влучили у навчальний заклад. Внаслідок атаки загинуло 55 людей, ще 328 людей дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Повідомлялося, що тоді через короткий часовий проміжок між тривогою та прильотом удар застав людей в момент евакуації до бомбосховища.

У Міноборони України повідомили, що росіяни влучили у навчальний заклад двома балістичними ракетами. Співробітникам ДСНС та медикам вдалося врятувати 25 людей. Глава Міноборони України Рустем Умєров заявив, що Головна інспекція очолюваного ним відомства спільно із правоохоронцями зʼясовуватиме обставини ракетного удару російських окупаційних військ по військовому інституті. Речник відомства Дмитро Лазуткін наголосив, що під час ракетного удару військ РФ на території інституту не відбувалося жодних шикувань